De wereld van Hannah en Emma

3 juli 2007

Vakantie!

De vakantie is begonnen!

Er was eerst enige verwarring bij Emma, die weet dat ze in de vakantie verjaart. Nu is het eindelijk vakantie, dus... Maar neen, toch nog even wachten voor de verjaardag.

Deze week wel op het programma: de dansles! Voor beide kinderen. Toen ik Emma er op zondagavond nog even aan herinnerde, kon ze het niet geloven. Zij was toch nog te klein voor dansles, dansles was toch niet voor kinderen van het eerste kleuter? Ik verzekerde haar ervan dat deze dansles voor kinderen van alle kleuterklasjes was, ook voor die van het eerste kleuter. Super! vond ze dat. Maar toch, juf zou zeggen, ´zo´n klein kindje, wat doet dat hier in de les?´Het duurde echt even voor ze het kon geloven.Het viel heel erg mee, ze heeft alle pasjes getoond die ze vandaag geleerd hebben. En vrijdag gaan ze op een echt podium optreden, en geschminkt worden.

Ook de fietshelmen vallen nog steeds in de smaak! Toen ik bij oma en opa aankwam, zaten de kinderen aan beide kanten van opa in de zetel, naar een verhaaltje te luisteren (verhaaltjes vertellen is opa´s taak). Emma zat er met haar gele helm op. Jammer dat ik geen fotootje kon nemen. En Hannah, die heeft vanavond nog maar eens haar helm gepoetst. Volgens de gebruiksaanwijzingen, met water en een zachte doek, je mag niet met verf of andere producten, aldus de gebruiksaanwijzing die ze ´voorgelezen´ heeft.

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

idd, dringend tijd voor een fietshelmfoto :)

10:53 a.m.  

Een reactie posten

<< Home